Сега четете
Завладяващата история на премиерния романтичен сериал „Наследство“ ще плени зрителите на NOVA

Завладяващата история на премиерния романтичен сериал „Наследство“ ще плени зрителите на NOVA

Завладяващата история на премиерния романтичен сериал „Наследство“ ще плени зрителите от 20 март, понеделник, 12.30 ч. по NOVA.

Пожъналата огромен успех турска поредица с участието на Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу проследява отношенията между две напълно противоположни личности, които са обединени от общо наследство. Епизодите на сериала ще бъдат излъчвани всеки делничен ден от 12.30 ч.

„Наследство“ разказва историята на красивата и смела Сехер, чийто живот се преобръща, когато сестра й Кевсер загива в трагичен инцидент. Преди да умре, Кевсер моли Сехер да се погрижи за 5-годишния й син Юсуф, защото не иска детето да бъде отгледано от поквареното семейство на покойния й съпруг. Водена от желанието да изпълни семейния си дълг, Сехер оставя зад гърба си стария си живот и се премества в имението Къръмлъ, където ще се сблъска с властния и студен бизнесмен Яман, който е брат на бащата на Юсуф. Яман не е способен да обича заради травмиращото си детство, но племенникът му е единственият човек, към когото той изпитва привързаност. Отглеждането на малкото дете ще отприщи океан от емоции у Сехер и Яман, които ще трябва да се изправят срещу миналото, скрило неочаквана тайна.

Вижте и

Продуциран от Карамел Япъм („Назови ме по име“), сериалът привлича силен зрителски интерес не само със своето съвършенство в сюжета, но и с невероятната екранна игра на двамата главни актьори Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу, които се радват на широка популярност. За нужната чувственост и финес на историята допринася и най-младата звезда в сериала Берат Рюзгяр Йозкан, когото зрителите ще видят в ролята на малкия Юсуф.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре