Сега четете
Левскарите искат остaвката на Наско Сираков,обвиняват го в куп лъжи

Левскарите искат остaвката на Наско Сираков,обвиняват го в куп лъжи

Борбата за власт в „Левски“ продължава да ескалира. На фона на тежката финансова криза в клуба, от най-голямото фенско сдружение „Левски на левскарите“ призова за оставки на най-високо ниво.

На пресконференция от ръководството на сдружението бяха категорични, че клубът не може да функционира повече по този начин и е крайно време лъжците да си понесат отговорността.

И директно посочиха кой е човекът, който не казва истината – Наско Сираков.

Феновете дадоха безброй примери за груби управленски грешки на собственика и затова го призоваха да предаде акциите. А ако той се съгласи, клубът ще жъде собственост на феновете, като ще продължи да се управлява от досегашния екип.

„В края на подготвителния период тази година г-н Станимир Стоилов изнесе информация, че за футболисти от нашия отбор е имало интерес и оферти в размер на близо 6 милиона лева. След което изпълнителният директор г-н Ивайло Ивков потвърди тази информация, но след това се случи така, че мажоритарният акционер на клуба определи тази информация като класическа лъжа. Интересно е, че се оказа, че не е лъжа. И има съответните документи за това.

Вижте и

Затова го призоваваме да депозира акциите на „Левски“. Той неведнъж каза, че не е собственик, а пазител на акциите. Щом не може да управлява клуба адекватно и допуска огромни грешки, нека даде шанс на тези, към които постоянно се обръща за помощ – левскарската общност. А ние ще изберем за членове на Надзорния съвет на „Левски“ Станимир Стоилов и Ивайлов Ивков. Това е работещият тандем, но не им се дава възможност да работят. Ще намерим начин за финансиране, заедно с генералния спонсор. Нека опитаме заедно да си спасим отбора“, заяви председателят на сдружението Димитър Костадинов.

А като примери за управленски издънки бяха посочени преговорите на Сираков с мнимия милиардер Джо Диксън, провалът на сделката с компанията на Драган Шолак, както и отказът да се продадат играчи за 6 милиона лева тази зима.Феновете посочиха и още една огромна лъжа на Сираков – че има постигнато споразумение с НАП. Както е ясно, „Левски“ дължи близо 12 милиона лева на държавната приходна агенция, а сметките му са запорирани. Освен това, има реална опасност за неполучаване на лиценз за новия сезон.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре