Сега четете
Мариян Вълев-Куката направи премиера на най-новият си филм „Чалга“

Мариян Вълев-Куката направи премиера на най-новият си филм „Чалга“

„Чалга“ е под режисурата на Мариан Вълев-Куката, а в нея участват едни от най-големите звезди на българската сцена. Димитър Рачков, Кръстю Лафазанов, Любо Нейков, Виктор Калев и доайенът Стефан Мавродиев, който продължава да работи и на 79 години, партнират на младата надежда на българското кино Елеонора Иванова и гимнастичката Цвети Стоянова.Още по време на снимките Вълев бе категоричен, че никой от елитните актьори не се е пазарил за хонорар преди началото на снимките и нито един не е отказал участие.

За Елеонора Иванова, която стана национално известна със сериала „Братя” и направи безкомпромисна роля в „Шекспир като улично куче” вече няма съмнение, че е прекрасна актриса. Изненадата в „Чалга” е Цвети Стоянова, която трябва да учи за актриса, защото има много талант и скрит потенциал. Елизабет влиза в ролята на журналистка-изповедница на светски елит, за която висша ценност са добрия гардероб и поканите за светски събития.

. Зад фалшивия блясък се крият насилие, злоба и липса на ценности, които Вълев пробва да покаже безжалостно. След първия му филм „Лошо момиче”, който бе доста компромисен, Вълев прави крачка напред с „Чалга”, защото продукцията е мащабна – заснета е над 120 места-от Перник до морето и над 200 сцени, при това за кратко време и без скъпи камери, а само с телефони.

Вижте и

„Това е филм за приятелството между две момичета на фона на съвременното културно общество в България, нека не се подвеждаме по заглавието“, каза Вълев на премиерата на „Чалга“, който от днес е по кината. „Много ви благодаря на всички, че сте тук днес. Това да отделите от времето си, от парите си, за да гледате нашия скромен филм, наистина е най-големия приоритет за мен“, допълни той.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре