Сега четете
Българка направи фурор с биопродукти в Гърция

Българка направи фурор с биопродукти в Гърция

Една от най-успешните българки с бизнес в съседна Гърция – Христина Христова, собственик на добре познатите био магазини и e-shop CASA NATURA, е претендент за златните статуетки на  международния женски форум Women Leaders Awards 2023,   съобщава   агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. 

Най-успешните жени-лидери в бизнеса, в местната власт, в дипломацията и в културата ще бъдат отличени от ц еремонията, организирана от Global Industrial Leaders.  Тя ще се проведе на 10.03. 2023 г. в балната зала на 5-звездния Hyatt Regency Sofia.
Повече от   20 години Христина живее в Солун, а през тази година ще отпразнува 10-годишен юбилей в областта на търговията с био продукти.
Магазините й предлагат голямо разнообразие от био сертифицирани продукти за здраве и красота като хранителни добавки, чай, билки, подправки, кето, ядки, безглутенови храни и други, произведени както в Гърция, така  и в България.
„Вярвам, че обръщайки се към чистата, природосъобразна и качествена храна и козметика, показваме отношение както към нас самите, така и към околната среда, с която се стремим да бъдем в синхрон. Хранейки се здравословно, човек има повече енергия и по-добро настроение да върши чудесни неща, да работи пълноценно и да подобри имунитета си“, споделя рецептата си за успех Христина Христова.
Тя е родена в прекрасния град Сапарева баня, известен с минералните извори и невероятна природа. 
 Генералният спонсор на събитието – лидерът в   производството на хотелска козметика и на миещи  препарати –   фирма „Перилис Трейдинг“, ще изненада гостите с уникални подаръци от серията   иновативни почистващи продукти с полезни бактерии.
Официален автомобилен партньор на събитието е Порше София Изток – оторизиран дилър на Volkswagen.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре