Сега четете
Как да готвим без компромис с качеството и как да пазаруваме изгодно, съветва книгата „Спестовни идеи за моята кухня“

Как да готвим без компромис с качеството и как да пазаруваме изгодно, съветва книгата „Спестовни идеи за моята кухня“

Практически наръчник за домакинството написаха с много любов за българските жени Десислава Тодорова и Анастасия Салабашева. Книгата „Спестовни идеи за моята кухня“ , отпечатана от издателство „Атеа“, вече е на книжния пазар и започва да се налага като хитово заглавие.

„Написахме тази книга за всички заети жени, търсещи нови начини да организират деня си, така че да не робуват на готвенето и чистенето в кухнята. За тези, които искат да прекарват повече време със семейството си навън, но и да не се лишават от домашния уют! Ако се научите как да пазарувате разумно, няма да се налага да правите компромис с качеството, защото ще купувате само най-необходимото.

Вече няма да изхвърляте излишна храна и ще пестите пари! „, уверяват авторките. Салабашева и Тодорова са включили в книгата полезни съвети от нашите майки и баби, най-лесно приложимите трикове за готвене, пазаруване и разумно управление на семейния бюджет. Ето и акценти от „Спестовни идеи за моята кухня“ :

👉 Как да организирате кухнята така, че готвенето и домакинската работа да ви вдъхновяват, а да не бъдат досадно и натоварващо задължение;

👉 Как да пазарувате изгодно без да правите компромис с качеството на продуктите;

👉 Как да готвите така, че да оползотворите всички продукти;

👉 Как да планирате седмичното меню така, че никога вече да не изхвърляте храна;

👉 Как да се възползвате от седмичните промоции в супермаркетите, така че да натрупате запаси, които ще ви спасят, ако в края на месеца сте „на червено“.

Вижте и

👉 План за организация на готвенето за цялата седмица, така че да не прекарвате часове в кухнята вечер, когато сте уморени от работа;

👉 Идеи за бюджетни продукти, които са полезни и здравословни колкото новите и модерни „супер храни“.

„Спестовни идеи за моята кухня“ е безценно четиво в помощ на жените, без значение каква професия упражняват, дали прекарват повече време в дома или развиват собствен бизнес. Съветите и практическите насоки за управление на бюджета, организацията на пазаруване и готвене, планиране на домакинските дейности, ще са от полза за всяка жена. Горещо препоръчваме книгата за всяка домашна библиотека, оригинална е и за подарък, който би изненадал приятно всяка българска жена.

Автор: Мирослав Дечев

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре