Сега четете
Авто шествие шествие по повод 3 март оживи улиците на Бургас

Авто шествие шествие по повод 3 март оживи улиците на Бургас

Голяма колона от мотори и автомобили със знамена и символи на държавността може да се види в момента по улиците на Бургас в чест на националния празник- 3 март. В града се провежда за шести пореден път „Българовско шествие“. То потегли в 10:00 часа от Морска гара под звуците на гайди. Спонтанно към шествието се присъединяват и други участници в движението, изразявайки своята почит и признателност чрез звукови сигнали, видя репортер на БТА.

Организаторът му Пламен Карашев каза за БТА, че в шествието участват десетки коли и мотори. То ще премине с полицейски ескорт през главните улици и булеварди на Бургас. Маршрутът ще е през ул. „Булаир“, бул. „Демокрация“, бул. „Стефан Стамболов“, кв. „Ветрен“ и ще се насочи към град Българово.

На централния площад в Българово също е предвидена празнична програма с участието на ученици и спортисти, както и на народния певец Костадин Михайлов.

Вижте и

След това гостите и жителите на града ще се отправят на организирано шествие към местния храм „Свети Атанасий“. В двора на църквата ще бъдат положение цветя и венци в памет на загубилите живота си по време на Освобождението на България.
Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре