Сега четете
Актьорът Владимир Пенев – специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ на празничния 3 март от 22:00 ч. по bTV

Актьорът Владимир Пенев – специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ на празничния 3 март от 22:00 ч. по bTV

На националния празник 3 март в 22:00 ч. по bTV „Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще посрещне големия актьор Владимир Пенев. Номинираният за ИКАР за главна мъжка роля за ролята на Поп Кръстьо в спектакъла „Великденско вино“ ще бъде специален гост в новия епизод на шоуто този петък. Актьорът е подготвил специален поздрав за всички в залата и пред екраните по случай националния празник, а какви изненади има за него водещият Николаос Цитиридис – зрителите предстои да разберат.

В петък вечер в студиото на късното шоу, с разказ от първо лице и с широка усмивка, ще влезе и Алберт Попов, който преди броени дни записа най-доброто си класиране на Световната купа по ски-алпийски дисциплини в САЩ.

А веднага след отпадането им от надпреварата за сърцето на „Егренът“, две нови дами ще дефилират в пълния си блясък в „имението“ на Николаос.

Седмият сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ стартира ударно с невероятния Димитър Бербатов миналия петък, а тази седмица не пропускайте и театрално-различната среща на Николаос с великолепния Владо Пенев от 22:00 ч. по bTV.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре