Сега четете
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са изселени от Крал Чарлз Трети

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са изселени от Крал Чарлз Трети

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са изселени от дома им в имението на британското кралско семейство Уиндзор, съобщи техен говорител.

Frogmore Cottage беше сватбен подарък от покойната кралица Елизабет II през 2018 г. и те го ремонтираха на съобщаваната цена от 2,4 млн. паунда (2,9 млн. долара).

Сега тя е предложена на принц Андрю, изпадналия в немилост брат на крал Чарлз III, според съобщения в британските „Сън“ и „Дейли телеграф“.

„Можем да потвърдим, че херцогът и херцогинята на Съсекс бяха помолени да освободят резиденцията си във Frogmore Cottage“, заяви говорител на базираната в САЩ двойка, без да предоставя повече подробности.

Съобщава се, че Хари и Меган са били помолени да освободят имота през януари, само няколко дни след публикуването на мемоарната книга на принца „Резервен“.

Вижте и

Бащата на Хари – Чарлз, който отдавна е привърженик на стройна монархия, предприема ревизия на семейните финанси след смъртта на майка му през септември.

Евентуалното намаляване на годишната субсидия на Андрю в размер на 250 000 паунда годишно може да доведе до принудителното му напускане на настоящата му резиденция – кралската ложа с 30 стаи, която също се намира в имението Уиндзор, поради огромните разходи за нейната поддръжка.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре