Сега четете
Двадесет и петата конференция на Общинската мрежа за енергийна ефективност „ЕкоЕнергия“ ще се проведе днес

Двадесет и петата конференция на Общинската мрежа за енергийна ефективност „ЕкоЕнергия“ ще се проведе днес

Двадесет и петата (XXV) конференция на Общинската мрежа за енергийна ефективност (ОМЕЕ) „ЕкоЕнергия“ ще се проведе в хотел „Астория Гранд Хотел“ днес от 13:00 часа, съобщиха организаторите от Центъра за енергийна ефективност „ЕнЕфект“.

В програмата е предвидено първо да бъдат обсъдени програмите за финансова подкрепа в рамките на Плана за възстановяване и устойчивост. Станислав Андреев от „ЕнЕфект Консулт“ ще говори по темата за обновяването на многофамилните жилищни сгради. Цвета Наньова от „Българо-австрийска консултантска компания“ (БАКК) ще коментира подкрепата за енергия от възобновяеми източници за домакинствата.

След това ще има панелна дискусия с участието на Балин Балинов от „Грийнпийс“ България, Станислав Андреев от „ЕнЕфект Консулт“ и Антон Иванов от Български енергиен и минен форум.

Вижте и

Предвижда се след това да бъдат обсъдени темите за възможностите за изграждане на капацитет, както и „зелените“ обществени поръчки. Концепцията за обслужване на едно гише, както и възможностите за обучение на общинските експерти и местните професионални общности ще бъдат дискутирани по-късно в конференцията.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре