Сега четете
ЦСКА стартира кампанията „Тук ще бъдат и нашите деца“

ЦСКА стартира кампанията „Тук ще бъдат и нашите деца“

ЦСКА стартира кампанията „Тук ще бъдат и нашите деца“, посветена на най-малките ни фенове, съобщиха от клуба

В серия от инициативи от март до края на сезона клубът ще обърне специално внимание на малчуганите – тези, които горят по „армейския“ тим. Ето какви са плановете на клуба за март:

1. По повод традиционния празник Баба Марта футболисти от отбора ще се срещнат с децата в 7-мо училище. Заедно ще играят футбол и ще си разменят мартенички. Децата ще бъдат поканени на домакинството с Локомотив Пловдив.

2. Входът за всички деца до 16 г. за домакинските мачове през март ще бъде свободен.

3. На 04.03. по време на Армейския ни следобед в детския сектор ще се проведе интерактивен разговор на тема „Най-великият ЦСКА“. С интригуващи разкази и по забавен начин малките фенове ще се запознаят с някои от най-вълнуващите моменти от историята на клуба.

4. До 15.03. може да записвате децата си за нашето „Армейско училище“. След обявяването на старта на инициативата всяка неделя между 11:30 – 13:00 ч. малчугани от всякакви възрасти ще учат заедно интересни истории от славното минало на тима, ще участват в полезни инициативи, ще играят различни игри и забавлявайки се заедно, ще се превръщат в част от семейството на ЦСКА. Записванията на децата се приемат на имейл адрес [email protected]. Повече подробности ще бъдат дадени скоро.

Вижте и

5. В края на месеца от клуба ще посетят и ОУ „Гео Милев“, с. Белозем. Темата с децата ще акцентира защо трябва да спортуват, какво коства успехът и колко важно е да не се отказват.

За всяка една от инициативите, част от кампанията „Тук ще бъдат и нашите деца“, ще бъде разказвано допълнително и в детайл. От клуба приемат покани, към които да се присъединят.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре