Сега четете
Министерство на туризма: Отбелязваме Международния ден на екскурзовода – 21 февруари

Министерство на туризма: Отбелязваме Международния ден на екскурзовода – 21 февруари

Обръщение на служебния министър на туризма д-р Илин Димитров

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

СКЪПИ КОЛЕГИ – ЕКСКУРЗОВОДИ, РЪКОВОДИТЕЛИ И ЧЛЕНОВЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ НА ЕКСКУРЗОВОДИТЕ В БЪЛГАРИЯ, 

Позволете ми от името на екипа на Министерството на туризма и лично от мое име, да Ви поздравя най-сърдечно с Международния ден на екскурзовода – 21 февруари!

В деня на професионалния Ви празник бих искал да изразя признателността ни за Вашия труд и професионализъм. В условията на поредица от изключително трудни кризисни години за туризма в световен мащаб и у нас, които много тежко засегнаха работа на екскурзоводите, благодарим за усилията, които положихте и продължавате да полагате, за да оставяте отлични впечатления и положителен спомен за България от посещенията на гостите на нашата страна.

Оценяваме важното място на екскурзоводите в туристическата екосистема и благодарим за усилията Ви да представяте изключителното природно и културно наследство на нашата страна по най-добрия възможен начин, че споделяте знанията си и изразявате страстта си в работата си.

Надяваме се, че отново ще бъдете усмихнатото и приветливо лице на българския туризъм тази година и тя ще Ви донесе повече пътешественици, желаещи да открият България чрез вас. Вашата работа като посланици на дестинация България и усилията Ви са високо ценени.

Развитието на туристическия сектор в България, задържането на нашите традиционни гости и привличането на нови е задача на всички заинтересовани страни.

Аз и моят екип изразяваме подкрепа и желание да продължим да работим съвместно в условия на активен диалог с професионалните организации на екскурзоводите.

Вижте и

Оставаме в готовност за намиране на решения на всички предизвикателства, пред които времето и обстоятелствата ни поставят.

Пожелаваме Ви здраве, щастие, удовлетворение и много нови професионални успехи!

 

Д-Р ИЛИН ДИМИТРОВ

Министър на туризма

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре