Сега четете
Президентът на Черна гора Мило Джуканович пристига днес на официално посещение в България по покана на държавния глава Румен Радев

Президентът на Черна гора Мило Джуканович пристига днес на официално посещение в България по покана на държавния глава Румен Радев

Президентът на Черна гора Мило Джуканович пристига днес на официално посещение в България по покана на държавния глава Румен Радев. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Очаква се по време на визитата на Джуканович в София да бъдат обсъдени актуални теми от регионалния дневен ред и европейската перспектива на Западните Балкани, както и сигурността и енергетиката.

Президентът Румен Радев ще посрещне своя колега от Черна гора с официална церемония от 10:00 часа на пл. „Св. Ал. Невски“. Държавният глава на Черна гора ще отдаде почит пред Паметника на Незнайния воин.

По-късно двамата президенти ще проведат среща „на четири очи“ на „Дондуков“ 2, а след това ще се състоят пленарни разговори между официалните делегации на България и Черна гора.

Вижте и

В рамките на посещението си у нас президентът на Черна гора ще се срещне със служебния министър-председател Гълъб Донев.
Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре