Сега четете
Звездите заложиха на дръзки тоалети на червения килим на наградите БАФТА

Звездите заложиха на дръзки тоалети на червения килим на наградите БАФТА

Дръзки и цветни бяха тоалетите, които избраха звездите, поканени на церемонията по връчване на наградите на БАФТА вчера.

Събитието, което се проведе в Саут Банк Сентър в Лондон, събра някои от най-значимите личности на британската филмова индустрия, както и редица холивудски знаменитости.

Британската актриса Флорънс Пю, известна с ролите си в „Мидсомар“, „Малки  жени“ и „Не се тревожи, скъпа“, грабна вниманието с ярко оранжев тоалет на „Нина Ричи“ и аксесоари на „Тифани“. На американската марка за бижута заложи и актрисата Аня Тейлър-Джой – аксесоарите допълниха нейната мини рокля от колекцията за висша мода на „Скиапарели“.

Звездата от „Всичко навсякъде наведнъж“ Мишел Йео позира за снимки, облечена в костюм от колекцията за висша мода за есен-зима на 2018-2019 г. на „Диор“. Кройката на сакото й наподобяваше криле на прилеп, а високите токове, с които актрисата измина червения килим, също бяха на френската модна къща.

Вайола Дейвис, номинирана за наградата на БАФТА за най-добра актриса за ролята си в „Жената воин“, носеше рокля с цвят аметист на британската марка „Стела Маккартни“, ръчно изработена от специална материя, произлизаща от дървесина.

Вижте и

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън беше облечена с асиметрична рокля на „Аликзандър Маккуин“ и обувки на „Джими Чу“. Като привърженик на устойчивата мода, роклята на Мидълтън беше същата, която тя облече по повод церемонията на връчване на наградите на Британската академия през 2019 г. Тоалетът тази година включи също обици на „Зара“ с флорални мотиви.

Актрисата Кейт Бланшет също пристигна в тоалет, който вече беше обличала преди – за 87-ата церемония за наградите „Оскар“ през 2015 г. Черната копринена рокля на „Мезон Маржела“ беше съпроводена от бижута на „Луи Вюитон“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре