Сега четете
Слави се обясни на Тото: Тук съм, защото те обичам

Слави се обясни на Тото: Тук съм, защото те обичам

След дълго отсъствие от сцената на родния шоубизнес Слави Трифонов се завърна пред публика – като специален гост в подкаста на живо – “При Тото MEGA“!

 

На 15 февруари Тото Йотов изненада на макс публиката си, дошла да гледа на живо единствения подкаст у нас, който излезе от интернет, за да влезе в театъра.

 

Първо, като обяви, че “При Тото MEGA“ тръгва на турне. През юни феновете на подкаста ще имат възможност да го гледат на живо и от сцената на Летните театри във Варна (12.06), Бургас (14.06) и Пловдив (16.06.). След тази изненада последва и втора – с обявяването на специалния гост за вечерта – Слави Трифонов.

 

Слави, който излезе на сцена и пред публика за пръв път от дълго време, бе категоричен: “Тото, тук съм, заради теб. Защото те обичам и си почтен!“. Още в началото шоуменът заяви готовност да си говорят на всяка тема, която интересува Тото и спази обещанието си.

 

Вижте и

В продължилия 3 часа разговор пред публика двамата засегнаха различни теми и моменти от живота на Слави – от детството му, през “Ку-ку“ и “Каналето“, “Хъшове“ и “Шоуто на Слави“, до това какво е правил през деня – непосредствено преди да гостува в подкаста. Имаше и момент на “конфронтация“ между двамата – не успяха да се разберат кой всъщност е направил съвместната им песен „Изкушение“ – Тото или “Ку-ку бенд“, но пък се съгласиха, че парчето е безспорен хит, а припяването на Тото от СкандаУ е най-популярната част от него, пише „Блиц“.

На финала на разговора Слави предложи на Тото дори няколко имена на известни личности, които да гостуват в подкаста и за които би съдействал.

Целият епизод ще бъде качен в канала на Тото до няколко дни, а всички го чакат с огромен интерес, за да чуят какво е казал Слави след толкова дълго мълчание.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре