Сега четете
Бойко Борисов: Този път ще стана депутат

Бойко Борисов: Този път ще стана депутат

„Няма да им търпя повече лъжите – нито аз, нито партията и партията е бойна в момента. Асен Василев помпаше инфлацията по чудовищент начин. Той работи целенасочено, за да не влезем в Еврозоната. А Алексей Петров, когато тогава Цветанов беше министър, а главен прокурор Велчев, дойдоха да кажат, че тече полицейска операция.

Това каза Бойко Борисов в предаването на Цветанка Ризова по Би Ти Ви.

Аз нямаше как да възпрепятствам подобна операция. Защото днес някой щеше да каже защо си възпрепятствал. Впоследствие той беше оправдан по всичко. И за да няма никакви спекулации – ние с него цял живот сме противници, не врагове, винаги и в спорта и в живота, но той беше най-добрата барета.

И ако Христо Иванов, особено пък ген. Атанасов, които си позволяват да говорят за Алексей, знаят неговото минало, когато като барета задържа най-големия терорист в Европа. Мисля, че беше на централна гара, който си носеше граната с издавен шплент, за да може ако го застреля снайперист, и винаги се движеше с хора, да ги убие, той се хвърли в него и го неутрализира“, обясни Борисов.

Ще стана народен представител, с цел да не могат да ни надиграят в Народното събрание. Такава поръчка направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в изявление за БиТиВи. Бившият министър председател употребява присъединяване си, с цел да насочи следващата доза обвинявания към “ Продължаваме смяната “ и “ Демократична България „, само че най-после приключи с думите, че само с “ партиите на смяната “ и с Движение за права и свободи би могла да се образува “ най-устойчивата евроатлантическа коалиция, която няма да даде на страната да мръдне в никаква посока „.

Борисов разгласи, че няма късмет за общо техническо държавно управление с Българска социалистическа партия, тъй като партийните структури не били съгласни с това. Такава догадка породи в, в която той означи, че левицата е изменена и по тази причина ще беседва с членовете на партията за вероятно унищожаване на възбраната за коалиране с Българска социалистическа партия.

Вижте и

Лидерът на ГЕРБ разяснява и предлагането на съпредседателя на “ Демократична България “ на президента Румен Радев. Той разгласи, че е срещу концепцията и вместо да се смъква президента, сподели, че било най-добре да се сформира постоянно държавно управление. “ Ако и тази институция съборим, представете си какво

ще стане в България. Затова – в случай че желаят импийчмънт, да създадем държавно управление и тогава президентът ще си е президент, а ние ще си управляваме „, добави той.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре