Сега четете
От водещ Юксел Кадриев се включва и в музиката с негова песен

От водещ Юксел Кадриев се включва и в музиката с негова песен

Вече е зародена идеята с учителите ми по пеене и пиано и аранжора Стойчо Стоянов, който е страхотен музикант, аз да напиша текст, а той – музиката. Така ще стане чиста авторска и българска песен“. Това заяви в предаването „Тази неделя“ водещият на bTV Новините Юксел Кадриев.

Във видеоклипа към музикалното му изпълнение на песента „L.O.V.E.“ се виждат двама души – Юксел на пианото и Юксел, който изпълнява песента.

„Това е един стар майтап с моите приятели и близките ми. Когато някой път излезем навън и някой идва да досажда казваме – „оставате го сега – това не е Юксел, а брат му“. Затова решихме – брат ми свири на пианото, а аз пея“, обясни водещият.

„След „Let it snow“ излязоха нотите пред мен и си казах, че песента е чакала“, допълни той. „Всеки си има хоби, което гледа да практикува, за да си почива психически. Дали с пеене, или с музика – важното е да се чувства добре“.

Вижте и

Смисълът на буквите в „любов“ „Л“ е за лоялност – това е важно във връзката между двама души. Няма много думи, започващи в „Ю“. Може би е за ювелирност. „Б“ е за безкрайност в хоризонта, в който пътувате. „О“ е за обич, а „В“ е за вярност в отношенията между двама души“, казва Юксел Кадриев.

„Има елемент на гняв, защото това, което се случи в Турция не е нещо ново. Няма и да е за последен път. Това е земетръсна зона. Ясно е, че разрушенията са при некачествено или старо строителство. Очевидно е, че тези сгради не са обследвани и не е направено нищо да бъдат укрепени“, коментира Юксел Кадриев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре