Сега четете
Левски остава на Наско Сираков

Левски остава на Наско Сираков

Очакваната смяна на собствеността в „Левски“ няма да се случи. Това стана ясно от официална позиция на холдинга United Group, който от няколко месеца бе в преговори с Наско Сираков.Очакваната смяна на собствеността в „Левски“ няма да се случи. Това стана ясно от официална позиция на холдинга United Group, който от няколко месеца бе в преговори с Наско Сираков.

В подписана от председателя на Надзорния съвет Драган Шолак декларация става ясно, че двете страни не са се разбрали и сделка няма да има.

„Във връзка с големия обществен интерес към потенциалната сделка между United Group и/или Sport Republic, свързана със собствеността на ФК „Левски“, бих искал да ви информирам, че преговорите за придобиване на клуба завършиха неуспешно.

Положихме сериозни усилия и приложихме цялата си професионална експертиза, за да преструктурираме основно дълговете на ФК „Левски“ и да развием стабилен бизнес модел, който да гарантира устойчив успех на клуба – както очакват многобройните поддръжници и фенове на ФК „Левски“ в България.

За съжаление не постигнахме успех. Бих искал да изразя специалната си благодарност към министъра на младежта и спорта г-жа Весела Лечева и българските институции за подкрепата и ангажираността им по време на целия процес.

Вижте и

Драган Шолак

Основател и председател на Надзорния съвет на United Group Водещ инвеститор в Sport Republic“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре