Сега четете
Йотова: Има сигнали, че списъкът по “Магнитски“ ще продължи. Не сме си свършили работата

Йотова: Има сигнали, че списъкът по “Магнитски“ ще продължи. Не сме си свършили работата

Има сигнали, че списъкът със санкциите по Магнитски ще продължи. Този списък е още едно доказателство, че очевидно не сме си свършили работата, заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, която присъства на отчета за дейността на Националното бюро за правна помощ, предаде БТА.

Според нея най-лошият сценарий за България биха били избори „две в едно“, защото така ще се опорочи вотът за местна власт. По думите ѝ местната власт е единствената стабилна власт в България извън президентската институция.

„Последните няколко парламента трябваше да приемат съответното антикорупционно законодателство, но на няколко пъти законодателните проекти се спънаха в пленарната зала. Надявам се след изборите едно сериозно стабилно мнозинство със стабилно правителство да постави като първи приоритет приемането на такива закони“, коментира Йотова.

На въпрос за скандалите на конгреса на БСП Йотова коментира, че и в „най-тревожните си сънища“ не си е представяла такава картина. По думите ѝ за първи път БСП е била изправена пред конгрес, на който не е имало никакво значение какви точно документи се приемат.

Вижте и

„Цялата пара излезе в конфронтацията между различни групи вътре в БСП, което в навечерието на изборите е не само тъжно, а тревожно и опасно, защото без сериозна и стабилна левица в условията на криза, няма да са добри резултатите за всички нас“, каза още вицепрезидентът Илияна Йотова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре