Сега четете
Ива Митева и Каримански представят утре новата си партия

Ива Митева и Каримански представят утре новата си партия

Бившият председател на парламента Ива Митева и колегата й от ИТН Любомир Каримански ще обявят утре новия си политически проект.

В представянето на обединена коалиция „Заедно“ ще участва и Юлиан Софрониев, става ясно от съобщение за предстояща утре пресконференция в БТА.

Митева заговори за свой политически проект в края на декември миналата година. Тя не даде категоричен отговор дали отново ще влиза в политиката, но заяви, че не иска избирателите ѝ да останат излъгани.

„Ако нещо правя и искам да направя, е само заради това, защото не искам да остане, че съм излъгала българските избиратели, които са гласували за мен. Искам това, което мога, да го дам и да го направим всички заедно. Единственото, което искам, е името ми да остане чисто“, каза тогава Митева.

Вижте и

Председателят на 45-ото и 46-ото Народно събрание Ива Митева се разделя с партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“. „Проблемът е в лидерството. Трябва да се спре с този вождистки модел. Страната е в период на пълен хаос и нещо трябва да се направи. Има голяма ниша и много желание – нещо трябва да се мисли за хората“, каза още Ива Митева. „Никога не съм била член на „Има такъв народ“, но продължавам напред, да“, обясни тогава тя.

Аз не съм от „Има такъв народ“ (ИТН), аз бях от гражданската квота. Все пак изборите приключиха“, каза през октомври Любомир Каримански, бивш депутат от ИТН и бивш председател на парламентарната бюджетна комисия. Той беше и кандидатът на ИТН за управител на БНБ.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре