Сега четете
Къща за гости във формата на китара построиха двама IT специалисти в Румъния

Къща за гости във формата на китара построиха двама IT специалисти в Румъния

Драгош и Мадалина Обанча, двама ИТ специалисти, построиха къща за гости във формата на китара. Тя е разположена в Ръшнов в Трансилвания, Румъния и привлича със своята форма туристи от близо и далеч. Създателите й са я нарекли “Малка симфонична къща”.

Двойката инвестира 50 000 евро в проекта. “Започнахме от идеята да построим ваканционен дом, малка къща и дълго мислихме каква да бъде, каква форма да има. Исках да е нещо различно, а тук, в района, концепцията на китарата пасва. Ние сме в планината и хората идват в хижите, за да свирят народна музика на китара, докато седят край огъня, така че решихме, че тази форма би била подходяща“, разказва Драгош пред в. „Зиарул финанчиар“.

Конструкцията се оказва трудна, защото китарата има много взискателна форма по отношение на техническото изпълнение. ”Имахме предизвикателства по време на строителството, защото искахме къщата  да е практична, да е подредена от всички гледни точки”, обяснява двойката.

Вижте и

Драгош и Мадалина планират да построят още къщи за гости във формата на други музикални инструменти и да изградят детска площадка.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре