Сега четете
ИТН подаде заявление за регистрация за предстоящите избори

ИТН подаде заявление за регистрация за предстоящите избори

„Има такъв народ“ (ИТН) подаде заявление за регистрация за предстоящите избори. Документите с подписи бяха внесени в Централната избирателна комисия.

 

Подписите бяха депозирани от Станислав Балабанов, Пламен Данаилов и Илиана Маринова.

 

Ние сме на страната на истината, каза Балабанов, след като подписите бяха депозирани. По думите те са около четири хиляди.

 

Основна цел на ИТН в следващото Народно събрание е то да бъде работещо, за да са спокойни българите. Намираме се в конституционна и институционална криза, посочи Балабанов

 

По думите му ИТН ще бъде гарант за резултатите референдума за смяна на политическата система, за който в момента събираме подписи, за да не допуснем други политически партии да откраднат вота на хората, както стана през 2016 година.

 

Имаме усещането, че ИТН ще бъде незаобиколим фактор в 49-ото народно събрание, а четирипроцентовата бариера е напълно преодолима, каза Балабанов, според когото „хората разбраха, че за много от нещата, заради които напуснахме предишното правителство, сме били прави“.

 

България е напът да загуби сериозни сума пари, заради политическа немарливост, каза още Балабанов. Съдебната реформа най-после трябва да се осъществи, добави той.

Вижте и

 

Балабанов заяви, че Слави Трифонов вероятно ще е водач на листа, а един от водачите в София вероятно ще е Пламен Данаилов.

 

Данаилов отказа да коментира развитието по казуса, след казаното от него, че бащата на Кирил Петков е пътувал до Турция, за да договаря доставки на газ. По думите му по-важно е, че има твърди индикации за това, че от Газпром са предприели първи стъпки към завеждане на арбитражно дело.

 

Всякакво говорене по тема за доставки на газ през 2022г . трябва да е в този контекст, смята бившият заместник-енергиен министър. Според него трябва да се направи конкурс за адвокатска кантора, която да защитава българския интерес. По думите му едно подобно дело може да продължи в рамките на две-три години.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре