Сега четете
ДПС изпраща 5000 походни легла за бедстващите хора в Турция

ДПС изпраща 5000 походни легла за бедстващите хора в Турция

ДПС изпраща 5000 походни легла за бедстващите хора в Турция, съобщи лидерът на партията Мустафа Карадайъ, цитиран от пресцентъра на партията. Днес той проведе работна среща с посланика на Република Турция в България Айлин Секизкьок и екипа на посолството за координация на дейностите в подкрепа на пострадалите от опустошителното земетресение.

 

Днес леглата са били натоварени в четири камиона и са отпътували за Турция. До момента ДПС изпрати над 21 000 одеяла, съобщи по-рано днес заместник-председателят на партията Ахмед Ахмедов, който координира дарителската акция на Движението.

 

До вчера ДПС транспортира още над 35 тира с помощи, над 140 тона храни – консерви и варива, над 102 тона дрехи, химически препарати, санитарни и хигиенни материали, памперси и детски храни и дрехи.

 

Вижте и
Румен Радев

Партията разкри и дарителска сметка за набиране на средства, по която са събрани 700 000 лв. до момента, посочват от пресцентъра. Вчера лидерът на ДПС  занесе в Турция дарения, събрани от Движението в подкрепа на хората там.

 

Официалният брой на загиналите в Турция и Сирия е над 28 000.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре