Сега четете
Ново обвинение за сина на пернишкия прокурор. За побой в Созопол

Ново обвинение за сина на пернишкия прокурор. За побой в Созопол

Районната прокуратура в Бургас е повдигнала обвинение за нанасяне на средна телесна повреда срещу Васил Михайлов от Перник, съобщиха за БТА от държавното обвинение. Младежът, 19 г., е разследван за нападение срещу мъж в Созопол от 31 август 2021 година. Според обвинителния акт Михайлов е нанесъл два удара в лицето на пострадалия, който впоследствие е бил подложен на няколко оперативни корекции на носа. Към момента обвинителният акт не е внесен в Районен съд – Бургас, но предстои това да се случи скоро, уточниха от прокуратурата.

В този момент Михайлов се намира в следствения арест в Бобов дол, след като Софийският районен съд не уважи искането му за по-лека мярка за неотклонение. Младият мъж се намира под стража от лятото на миналата година с няколко обвинения за хулиганство. Първото разпоредително заседание по делото срещу него трябва да се проведе в столицата в края на февруари. Тогава съдебното следствие, по което са внесени 12 тома материали, ще започне с разпит на свидетели.

Васил Михайлов, който е син на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, привлече вниманието на обществеността към себе си след случай от средата на юни 2022 година, когато срещу него се появиха обвинения за побой над бившия футболист Румен Андонов.

Вижте и

Малко след това се оказа, че срещу агресивното поведение на младежа са подавани редица сигнали от граждани на Перник, образувани са и множество преписки. В началото на ноември, миналата година главният прокурор Иван Гешев поиска и оставка от системата на баща му – Бисер Михайлов. Припомняме, че в края на юни 2022 година по свое желание той се раздели с поста си на заместник-окръжен прокурор на Перник

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре