Сега четете
Обявиха конкурси за шефове на 6-те общински болници в София

Обявиха конкурси за шефове на 6-те общински болници в София

Столичният общински съвет обяви конкурси за избор на членове на Съвета на директорите и на 6-те общински болници в София, става ясно от публикуваното на сайта на общината обявление. Нови директори се търсят за Първа УМБАЛ „Св. Йоан Кръстител“, Втора МБАЛ, Четвърта МБАЛ, Пета МБАЛ „Княгиня Клементина“, Първа САГБАЛ „Света София” и АГ болница „Шейново”.

Кандидатите трябва да са магистри по медицина с призната специалност и квалификация по здравен мениджмънт или магистри по икономика и управление с придобита образователна и/или научна степен, специалност или преминато обучение в областта на здравния мениджмънт; да имат най-малко 5 години професионален опит; да не са поставени под запрещение и да не са осъждани.

Конкурсите ще се провеждат в два етапа – писмена и устна част, като бъдещите директори трябва да представят бизнесплан. Минималната допустима оценка за всеки етап е „Много добър (4,50)“, а ако някой кандидат получи по-ниска оценка от тази на който и да е от етапите, той се отстранява от конкурсната процедура.

Вижте и

Документи могат да бъдат подавани в следващите 30 дни, като най-застрашен да загуби поста си е директорът на „Шейново“ д-р Румен Велев заради безпрецедентния скандал с разменените бебета.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре