Сега четете
В понеделник от 18 ч. по bTV стартира новият сезон на „Стани богат“

В понеделник от 18 ч. по bTV стартира новият сезон на „Стани богат“

Новите епизоди на емблематичната телевизионна игра „Стани богат“ стартират този понеделник, 13 февруари и ще се излъчват по традиция – всеки делник от 18:00 ч. по bTV. Впечатляващи участници, сред които преводачка, продала цялото си имущество, за да пътува по света, млад гимназиален учител, който е разработил собствена версия на шоуто, за да мотивира своите ученици, диригент на фолклорен ансамбъл и още много знаещи и интересни хора ще се изправят лице в лице с водещия Михаил Билалов. Те ще премерят сили с най-великата игра за знания в света и нейните 15 въпроса, за да грабнат 100-те хиляди лева в новия сезон на „Стани богат“.

Само в първата седмица в новите епизоди участниците ще спечелят близо 25 хиляди лева, но тръпката от играта и емоцията ще са с далеч по-голяма стройност от паричната и ще бъдат „за цял живот“, както не един от тях ще сподели.

Нямам търпение да ви срещнем с толкова много вдъхновяващи хора през новия сезон, които с играта, с мотивите си за участие и историите си няма да оставят безразличен никой пред екраните“, споделя водещият Михаил Билалов.Най-популярната игра за знания „Стани богат“ е безапелационен лидер по гледаемост в своя часови слот – всеки делник от 18:00 ч. и всекидневно доказва защо е любимата игра на милиони фенове по целия свят. “Стани богат” е формат на Sony Pictures Television.

Вижте и

Гледайте новия сезон на „Стани богат“ от 13 февруари по bTV.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре