Сега четете
Сагата в Народния продължава: Морфов разказа виц за напъдения от „Хъшове“ ексдепутат

Сагата в Народния продължава: Морфов разказа виц за напъдения от „Хъшове“ ексдепутат

Главният режисьор на Народния театър „Иван Вазов“ Александър Морфов и актьорът, бивш депутат от ГЕРБ, продължиха коментарите по повод отпадането на Евгени Будинов от трупата за спектакъла „Хъшове“.

Темата стана популярна покрай постове във фейсбук, коментиращи част от видео. В него в разговор с актьори от „Хъшове“ Морфов казва, че не иска Будинов в пиесата си, защото е „гербаджийски боклук“.

Потърсен за коментар от Би Ти Ви, Морфов им изпратил виц: „Журналисти попитали Евгени Будинов защо решихте да се кандидатирате за депутат? Не виждате ли какво става?! Управляващите са затънали в корупция, безделие и лукс! И вие искате да промените всичко това? Искам да участвам във всичко, отвърнал Будинов!

„Стар виц. Гецка, Гецка, мекере беше, мекере си остана!“, завършва писменият си отговор до телевизията Морфов. Според него Будинов няма морал за ролята в „Хъшове“ и това е причината да не участва в спектакъла.

Вижте и

Будинов, който от 15 години е в ролята на Мравката в пиесата, пък коментира, че за него Александър Морфов в последните години се е превърнал от младия Люк Скайуокър в Дарт Вейдър на българския театър.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре