Сега четете
100 000 лева награда за откриването на изчезналия на „Сурва“ Емил

100 000 лева награда за откриването на изчезналия на „Сурва“ Емил

Обявиха парична награда от 100 000 лева за откриването на Емил Боев, който изчезна в Перник след фестивала „Сурва“.

„Пускам това видео на мен и майка ми с идеята, че след 9 дена кошмар и неизмерими сила и воля от всички ни – доброволци и служби едновременно, нямаме и една следа от Емил“, съобщи Мартин Боев, брат на изчезналия младеж в личния си профил във фейсбук.

„Следващата новина, моля, всички да я споделяте, от хора до медии, в името на това че може да стигне до правилния човек. Искам да си покрия всички бази затова лично ще дам 100 хиляди лева на човека, който открие Емил жив или предостави физическо доказателство достаъчно да го намерим жив“, пише в социалната мрежа Боев.

„Моля, всички с радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате предвид че няма да приемаме това като доказателство“, призовава младежът и споделя телефон, на който да бъдат подавани сигнали: 0886695116.

Вижте и

„Умолявам ви да не притеснявате майка ми и баща ми, сами виждате в какво състояние са, жестокост ще е да звъните със сигнали които не са Емил – всеки сигнал ще мине през мен лично след като е даден на телефона“, призовава Мартин Боев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре