Сега четете
На проходите Шипка и Хаинбоаз вали сняг, пътната настилка е заснежена

На проходите Шипка и Хаинбоаз вали сняг, пътната настилка е заснежена

На проходите Шипка и Хаинбоаз вали сняг, пътната настилка е заснежена. Има на места заледени пътни участъци, но теренът е обработен. Температурата на прохода Шипка е минус шест градуса, видимостта е ограничена до 20 метра, поради силен вятър. На проход Република е четири градуса под нулата. Има образувани преспи.

Има пътни участъци в общините Шипка, Павел баня, Мъглиж и Гурково, които са заледени и обработени. Общо 22 машини са били на терен през нощта. А в момента на всички възлови участъци има разположени снегорини.

На автомагистралите „Тракия“ и „Марица“ в  област Стара Загора температурите са около нулата, а пътните настилки са мокри. Машини са били на терен да пръскат смеси против заледяване. Видимостта е добра.

Няма въведени допълнителни ограничения за товарни автомобили. Пътната обстановка е под контрол и ситуацията се следи от екипи на Пътната полиция и Областното пътно управление.

Вижте и

Няма данни за закъсали автомобили или затруднения в придвижването. От ОПУ – Стара Загора призоват водачите да бъдат подготвени за зимни условия и да шофират с подходящи гуми.

Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре