Сега четете
Проф. Александър Маринов за смяната на Минеков: Понякога се налагат промени, за да вървят нещата по-добре

Проф. Александър Маринов за смяната на Минеков: Понякога се налагат промени, за да вървят нещата по-добре

Не е въпросът дали Велислав Минеков не се е харесал или не на президента, а такова решение е било взето – това не се основава на харесване, такава е била преценката. Не е някаква негативна оценка, понякога се налага да се правят промени, за да вървят нещата по-добре. Така политологът, председател на Стратегическия съвет на президента и съветник на премиера Гълъб Дoнев – проф. Александър Маринов коментира в студиото на „Говори сега“ единствената смяна на министъра на културата в новия служебен кабинет.

По отношение на инфлацията според проф. Маринов това, което беше постигнато от предишното служебно правителство че бяха овладени част от факторите на поскъпването – най-вече енергоносителите и горивата. Следващата седмица ще има работно заседание с участието на министри и експерти, на което ще се обърне специално внимание за тази инфлация и по-специално на стоките от първа необходимост. Целта е да се види на каква част от тази инфлация може да се въздейства, каза Маринов.

 

Вижте и

На въпрос дали е оптимист, че след изборите ще има правителство, той отговори, че не е важно да има правителство каквото и да било на всяка цена, а правителство, което да е работещо.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре