Кучета се включват в издирването на изчезналия Емил Боев

В акцията за издирването на изчезналия от Перник Емил Боев се присъединяват планински спасители с кучета, представители от дирекция „Аварийна помощ и превенция“ при Столична община, служители на ОДМВР-Плевен с термокамера и дрон, хеликоптер от специализирания отряд „Въздушно наблюдение“ – МВР, както и множество допълнителни технически средства.

Това съобщават от пресцентъра на МВР.

Днес на терен отново излизат и служители от всички подразделения на ОДМВР – Перник, РДПБЗН – Перник, Клуба по делта и парапланеризъм и доброволци. Уведомени са и съседните областни дирекции на МВР, които също се включват в издирвателната акция. Предприето е претърсване на голям район в югозападната част на община Перник.

25-годишният Емил Боев е в неизвестност от 28 януари и е обявен за общодържавно издиране. Според данните, той е пристигнал в гр. Перник предния ден във връзка с кукерските празници. Висок е около 180 см, с кестенява коса, брада и мустаци. Облечен е с камуфлажно яке и тъмен панталон.

Вижте и

Всички, които разполагат с информация за издирвания, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре