Сега четете
Пригожин обяви прием на американци в частната руска армия Вагнер

Пригожин обяви прием на американци в частната руска армия Вагнер

Основателят на частната военна компания „Вангнер Груп“ Евгений Пригожин призова в 100-секунден видео клип американците, да постъпват в редовете на руската му армия, ако искат доброто на Америка.

Видеото, което е монтаж от кино и новинарски репортажи върви е съпроводено от дикторски глас, който призовава:

„Ти си беше герой на своята страна, отдавайки най-добрите си години за служба в армията. Мечтаеше да побеждаваш злото, мечтаеше да направиш много, за да бъде Америка отново велика.

Но в действителност, ти изпълняваше престъпни заповеди, виждаше унищожаването на държави, смъртта на цивилни и всичко това заради волята на шепа семейства, взели се за земни богове, решавайки кой да живее под тяхната власт, а кой да бъде унищожен. Ти започна да разбираше, че това е лошата страна.

Това не е онази Америка, за която са мечтали отците-основатели. Тя стана корен на злото, което унищожава целия свят. И днес с това зло се бори само една държава – това е Русия.

Ако ти си истински патриот на онази същата бъдеща Велика Америка, влез в редиците на воините на Русия. Помогни да победим злото, иначе ще бъде късно за всички.

Вижте и

Клоунът Прижогин продължава да се излага не само в Русия, коментира по повод на инициативата Nexta. В социалните мрежи пък, коментират, че явно са свършили желаещите да воюват затворници. Според анализи на западните служби от началото на набора на затворници за ЧВК „Вагнер“ в редиците и са влезли над 40 хиляди престъпници.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре