Сега четете
„Комедия за тенори“ с Асен Блатечки и Калин Врачански

„Комедия за тенори“ с Асен Блатечки и Калин Врачански

Звезден екип и дългоочаквана премиера – това е подготвил Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград в началото на месец февруари.

За първи път на българска сцена зрителите ще могат да се насладят на бродуейската „Комедия за тенори“ от Кен Лудвиг.

Действието отвежда зрителите в Париж през 30-те години на миналия век – една хотелска стая, четирима тенори, две съпруги и няколко часа преди зрелищното шоу на вечерта. Калин Врачански и Асен Блатечки влизат в образите на италианската суперзвезда Тито Мерели и продуцента Хенри Сондърс.

В актьорския състав са имената и на Гринго-Богдан Григоров, Йордан Ангелов, Ива Кънева, Гергана Цакова и Мариана Бонева, които са добре познати на благоевградската публика от други спектакли в репертоарната програма на театъра. Зрителите могат да се подготвят за едно шумно и забавно приключение, изпълнено с комични ситуации и романтика.

Режисьор на постановката е Асен Блатечки, който заедно със сценографа Анелия Райкова и композитора Христо Намлиев, през последните месеци изграждаха спектакъла, който всички очакваме с нетърпение.

Премиерата на „Комедия за тенори“ ще се състои на 4 и 5 февруари от 19:00 часа в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград. Билетите са в продажба, но местата са ограничени, поради големия интерес. Така че побързайте и бъдете сред първите зрители на „Комедия за тенори“.

Вижте и

Малко след премиерата започва и гостуването на спектакъла в много градове из България, някои сред които са Разград, Габрово, Враца, Стара Загора, Плевен и други.

Повече информация за премиерата и представленията през феруари може да откриете в Официалната фейсбук страница на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград.

Билети за спектаклите може да закупите от касата на театъра или онлайн.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре