Сега четете
Взрив разтърсва из основи съдбите на героите в новия пети сезон на „Опасно изкушение“ от 1 февруари по bTV

Взрив разтърсва из основи съдбите на героите в новия пети сезон на „Опасно изкушение“ от 1 февруари по bTV

Хитовият сериал „Опасно изкушение“ продължава с нов пети сезон в ефира на bTV. Стартът е на 1 февруари (сряда) от 20:00 ч. само ден след големия финал на четвърти сезон, чиято развръзка ще бъде белязана от смъртта на двама от главните герои след взрив в имението. Абонатите на VOYO отново ще имат възможност да следят епизодите на сагата в аванс – 7 дни преди ефир.

Предстоящият пети сезон на най-гледаната драматична поредица както у нас, така и в южната ни съседка, обещава вълнуващи и заплетени сюжетни линии, както и нови персонажи, изиграни от именити актьори.

В центъра на историята продължава да бъде динамичната връзка на Йълдъз (Еда Едже) с харизматичния бизнесмен Чаатай (Берк Октай), която развълнува милиони зрители пред малкия екран по целия свят. След като Йълдъз разбира, че любимият ѝ я мами, е готова да отвърне на удара. За да си отмъсти, тя сключва брак с бащата на любовницата на Чаатай, с което предизвиква поредица от непредсказуеми събития.

Едно от новите попълнения в актьорския състав на „Опасно изкушение“ е Биран Дамла Йълмаз, която влиза в ролята на Кумру – претендентката на Йълдъз за сърцето на Чаатай. Биран е позната на българските зрители с превъплъщението си на Нехир в друг хитов турски сериал – „Бараж“. В ролята на новия съпруг на Йълдъз – Доан, пък ще видим Мурат Айген (Джан от „Завинаги“, Танджу от „Доктор Чудо“, Еврен от „Бодрумска приказка“).

Вижте и

Любов, страст и лъжи се преплитат в сюжета на хитовия сериал „Опасно изкушение“, а първокласният актьорски състав и качествената игра обещават вълнуващи вечери в ефира на bTV. От понеделник (30 януари) зрителите ще имат възможност да се насладят и на още един шедьовър от южната ни съседка – „Мрежа от лъжи“ с участието на Джансу Дере, чиито епизоди ще вървят от 21:00 ч., веднага след „Опасно изкушение.

Не пропускайте новия пети сезон на „Опасно изкушение“ – от 1 февруари, всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV и 7 дни преди ефир онлайн на VOYO

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре