Сега четете
Пускат билетите за Джон Малкович в Народния театър

Пускат билетите за Джон Малкович в Народния театър

Билетите за спектаклите с Джон Малкович в Народния театър ще бъдат пуснати в продажба в 12:00 ч. на обед в сряда, 25 януари, съобщиха от институцията. Те ще могат да се купят от касите и сайта на театъра, както и в мрежата на Eventim. Цените все още не са официално оповестени. От касата на Народния също отказаха да ги споделят при запитване на „Сега“.

„За първи път световноизвестният американски актьор Джон Малкович ще играе на българска сцена. Ще можете да го видите през февруари само в Народния театър заедно с една от най-популярните литовски актриси – Ингеборга Дапкунайте“, напомнят от академичната ни сцена. Единствено на 16, 17 и 18 февруари българската публика ще има възможност да гледа холивудския актьор и неговата сценична партньорка на живо в продукцията на театър „Дайлес“ – Рига, „В самотата на памуковите полета“ по пиесата на Бернар-Мари Колтес. Тя е поставена от руския режисьор в изгнание Тимофей Кулябин, който през декември представи в Народния и своя прочит на „Нора“ от Ибсен.

При наличието на цял пиар отдел, воден от Велислава Кръстева, учудва фактът, че тези знакови спектакли така и не са вписани в официалния сайт на Народния театър. На съответните дати са отбелязани само заглавията, които ще се играят на камерните сцени.

„Интересът на хората към гостуването на Малкович в последните няколко месеца е забележителен“, коментират обаче от театъра и съветват да следим за новини относно събитието в официалните канали на институцията в социалните медии.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре