Сега четете
Годината на Черния воден заек: Какво вещае за всеки зодиакален знак

Годината на Черния воден заек: Какво вещае за всеки зодиакален знак

Настъпи годината на Черния воден заек в източния календар – мило, дори любвеобилно животно, което символизира промени и постижения, които ще бъдат също толкова благоприятни – за всички без изключение. Домът и семейството, кариерата, ще бъдат на първо място – тук и самият „господар“ на годината ще помогне, а от всички нас ще се изискват действия.

Овен

Заекът ще представи хармонични семейни отношения, а за самотните – дълготрайни приятелства. Парите ще дойдат, особено ако спрете да харчите безразсъдно. Обърнете внимание на по-здравословни хранителни навици.

Телец

Тази година предстоят промени. Кръгът ви от познати ще се обнови, а тези, които се занимават с бизнес, често ще усещат покровителството на Фортуна. Финансовата стабилност, към която се стремите, ще ви направи щастливи. Но с разходите трябва да се борави разумно.

Близнаци

Многобройните желания, съхранявани в сърцето ви, са готови да бъдат изпълнени с вашето пряко участие. Често се налага да се правят компромиси в общуването, за да се запази мирът. Опитайте се да се справите със собствените си ресурси.

Рак

Представителите на знака ще бъдат на кръстопът, както по време на работа, така и по време на забавление. Разумното поемане на рискове ще ви позволи не само да напреднете в кариерата си, но и да увеличите състоянието си. В любовта е препоръчително да сте по-постоянни, за да намерите истинското щастие.

Лъв

Въпреки че предстоящата година е под покровителството на Котката (в японски стил), Лъвът може да се сблъска с изпитания. Бъдете нежни с половинката си. Успехът и признанието трябва да бъдат придружени и от филантропски занимания.

Дева

Трябва да сте самостоятелни, за да получите покровителството на Заека. Особено в областта на финансите: през следващата година не трябва да използвате пари назаем. Решителността ще доведе до правилния резултат.

Везни

Стабилността е това, което ще желаете с всяка фибра на тялото си. Е, Заекът ще ви го донесе. През втората половина на годината неочаквано ще намерите приложение на талантите си, дори може да постигнете победа в творческо състезание.

Скорпион

До лятото ще имате подкрепата на звездите в работата си. Съответно бюджетът ви ще се увеличи – можете да отидете на вълнуващо пътуване. Женените двойки повдигат въпроса за дете, а необвързаните вероятно ще намерят партньори.

Вижте и

Стрелец

Свободолюбивите хора ще рискуват да се откъснат от котвата – по-специално ще сменят професията си, ще се опитат да започнат собствен бизнес. В любовта има големи перспективи – до брак включително. Семейството често ще окупира вниманието ви.

Козирог

Годината е успешна в много отношения. Особено решителните ще променят не само работното си място, но и професията си. Ако ограничите желанието си за разточителство, проблемът с парите ще престане да ви тормози. С цялото си благополучие се грижете за здравето си и разпределяйте правилно работното си натоварване.

Водолей

Курсовете за напреднали ще ви позволят да достигнете нови висоти. Въображението ще се развихри: пазете всички идеи в тайна до последния момент – мнозина ще искат да ви лишат от наградата от завист. Това е година на пътувания и невероятни преживявания.

Риби

Много ще зависи от вас: желанието ще е налице, но не бъдете мързеливи – ще получите всичко. Този подход е полезен през цялата година. Подарете си касичка. Не забравяйте да разрешавате трудностите с брачния си партньор. Запишете се на фитнес.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре