Сега четете
През април за една нощ са изкарали разрешение за износ на оръжие към Румъния

През април за една нощ са изкарали разрешение за износ на оръжие към Румъния

Случващото се в България засяга моя бизнес и житейски планове в много малък аспект. Това каза съоснователят на Nexo Антони Тренчев в първото си интервю в ефира на “На фокус с Лора Крумова“.

 

Бившият депутат от партията на Меглена Кунева Движение България на гражданите обяви, че отдавна не живее в България.

 

„Действията на българските власти са абсурдни, излишни и голяма част от тях – незаконни. Ние ще отговорим по подобавящия начин на това“, заяви Тренчев.Той коментира, че няма закононарушение освен бързината, с която се случва това„Не знам дали са във връзка с така коментираната информация в статията на „Ди Велт“, но едно много интересно нещо е, че точно на 28 април, когато бившият премиер е в Украйна, у нас се случва нещо странно, нещо извън всички правила. А именно за една нощ се вади разрешително за износ към Румъния. Това се случва в разрез с всички правила на комисията и по личните указания, разбира се, на министъра на икономиката и по конкретно на началника на кабинета му – Калоян Методиев с натиск върху експерти“, обясни той.Стоянов обясни, че има документи за това.

 

Вижте и

„Те са в комисията. Няма закононарушение, като се изключи начина, по който е издадено разрешителното и как са били проверени документите. Надявам се, че са били наред, но по принцип правилата са 5 дена преди вземане на решение всички документи се представят, за да може експертите от всички ведомства да се запознаят с тях и да ги проверят и тогава се издава разрешително на редовно заседание“, каза служебният министър на икономиката.

През април за една нощ са изкарали разрешение за износ на оръжие към Румъния

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре