Сега четете
Иван Демерджиев проведе спешен телефонен разговор с министъра на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски

Иван Демерджиев проведе спешен телефонен разговор с министъра на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев проведе спешен телефонен разговор с министъра на вътрешните работи на Република Северна Македония Оливер Спасовски във връзка с нападението срещу Християн Пендиков в Охрид, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Министър Демерджиев поиска да бъде информиран своевременно за хода на разследването на тежкия криминален инцидент. От своя страна колегата му пое ангажимент случаят да бъде разрешен.

„Такава омраза не трябва да има“, заяви българският вътрешен министър. Демерджиев призова силите на реда в съседната ни държава да вземат превантивни мерки, за да няма подобни случаи в бъдеще. Той даде като пример усилията на българската полиция за запазване а обществения ред при откриването на Македонски културен клуб в Благоевград.

Вижте и

Двамата министри се договориха за реализирането на двустранна среща в най-кратък срок.
Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре