Сега четете
Звезди и журналисти празнуват ЧНГ с новия календар на VIP COMMUNICATION

Звезди и журналисти празнуват ЧНГ с новия календар на VIP COMMUNICATION

Традиционната новогодишна среща на журналисти, популярни личности и Балкански лидери ще се състои на 27 януари в новооткрития столичен клуб  GRAVITY, съобщава   агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION.
 И през 2023 годин PR-агенцията продължава да представя най-добрите практики в бизнеса, туризма и медицината както в България, така и на Балканите.
През 2022 г. съдружниците на PR агенцията – Дончо Георгиев и Патриция Кирилова, станаха учредители на Женския Експертен Съвет към Общобългарския парламент и към Организацията на Обединените Българи. В партньорство с международните български организации екипът подготвя първите международни награди за жени-лидери и експерти през март 2023 г. 

  Събитийният сезон на VIP COMMUNICATION ще стартира през март с жените-експерти, а церемонията Balkan BUSINESS AWARDS 2023 ще се проведе в края на април. Тя ще отличи най-значимите постижения на компаниите и общините, които допринасят за развитието на икономиката в региона и инвестират в бъдещето на  Балканите. 

   PR-агенцията е организатор и  на годишните награди Balkan  MEDICAL  AWARDS, които  възнаграждават  хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта на медицината.
    Най-значимите постижения в строителния бранш у нас, както и общини, реализирали успешни проекти за инфраструктура, изграждане на нови обществени обекти и реновиране на емблематични сгради ще бъдат отличени от годишните награди на PR -агенцията Luxury Property Awards.
Край на събитийния сезон за годината отбеляза церемонията Balkan Awards of Tourist Industry, която възнаграждава значимите постижения в туризма на общини, хотелиери и тур агенции от Балканите.
Голям интерес има също към  медийните награди, учредени от PR-агенцията – Balkan Media Awards, както и към най-мащабното събитие в морския регион – Black Sea Lifestyle Awards.
VIP COMMUNICATION получи поредно признание – една от водещите медии за туризъм Bgtourism.bg отличи екипа на агенцията за принос в развитието на медиите и туризма. Авторитетното списание БИЗНЕС КЛУБ също отличи VIP COMMUNICATION за дългогодишната подкрепа към бизнеса. 
Организацията на Обединените Българи, съвместно със Салон Журналист към СБЖ, връчи отличие за Родолюбиви каузи „Будител на годината“ на управляващите съдружници на агенцията – Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.  Военни организации отличиха агенцията с почетен плакет „Шипка“ за популяризиране на вековната ни история сред подрастващото поколение.
 РR-агенция ВИП Комюникейшън продължава дарителската кампания  за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. През 2018 г. агенцията спонсорира Училищния парламент към професионална гимназия „А.С. Попов“ за създаване на филма „Искам да остана в България.
И през изминалата година екипът на PR получи признание за работата си в посока сътрудничество и добри отношения на Балканите във всички области. По този повод председателят на македонската туристическата камара  към Съюза на стопанските камари – г-н Аркан Керим, който е един от водещите авторитети в туризма на Балканите обяви новината, че Патриция Кирилова ще получи почетно звание на официална церемония в Скопие в началото на 2023 г. 
„Като председател на Туристическата Камара към Съюза на Стопанските камари номинирам Патриция за амбасадор на македонския туризъм в Република България“, каза пред гостите на Балканските туристически награди той.
   Партньори на събитията на агенцията са козметичният гигант РЕФАН, вдъхновеното от траките вино на водещата изба Edoardo Miroglio, лидерът в печата ФРЕШ Принт, бутик Kiara Fashion с дизайнер Гергана Апостолова и др.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре