Сега четете
Принц Хари: Има много неща, които не са обяснени за смъртта на майка ми (Обновена)

Принц Хари: Има много неща, които не са обяснени за смъртта на майка ми (Обновена)

„Има много неща, които не са обяснени относно смъртта на майка ми. Вече обаче не виждам смисъл в ново разследване.“ Това заяви принц Хари по време на интервю пред английския журналист Том Брадби, което bTV излъчва.

Самият той описа как е преживял смъртта на принцеса Даяна.

„Около нея имаше светлини. Светлините бяха със същия цвят като косата й. Бяха от светкавици. Папараци се отразяваха по всички повърхности. Не бяха спрели да снимат докато е лежала в безсъзнание. Никой не беше проверил как е тя. Просто бяха снимали още и още. Започнах да разбирам участието на папараците в катастрофата. Имало е снимки, на които се вижда окървавеното й лице.“Принц Хари разказа, че е търсел доказателства, че това наистина се е случило, тъй като тялото и нервната му система са се изключили, за да го защитят.

„Бях си представял тунела като опасен участък, но беше просто къс тунел. Нямаше причина никой да умира в него. Когато започнах да шофирам, папараци се мятаха на прозореца ми. Когато преживееш това, което и шофьора на майка ми, не мога да разбера как хора си вадят други изводи. Истиснките хора, които са виновни, не са наказани.“

Хари коментира и отношението на британската преса и неговото семейство.

Вижте и

„Някои членове на моето семейство са се съюзили с лошите. Целта им е да оправят имиджа си. Когато това се окаже в ущърб с мен или семейството ми, слагам границата.

Разбирам защо членове на семейството ми трябва да поддържават такива отношения с таблоидите. Не съм съгласен, но ги разбирам. Пресата прави каквото си иска с моя живот. Границата е много размита. Обществото вярва сляпо на медиите. Това ме тревожи.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре