Сега четете
Траурната служба на бившия гръцки крал Константинос II ще бъде отслужена в понеделник от 12:00 часа в Атинската митрополия

Траурната служба на бившия гръцки крал Константинос II ще бъде отслужена в понеделник от 12:00 часа в Атинската митрополия

Траурната служба на бившия гръцки крал Константинос ще бъде отслужена в понеделник от 12:00 часа в Атинската митрополия, пише в. „Катимерини“.

В параклиса на Св. Елевтерий в митрополията гражданите, които желаят, ще могат да отидат, за да отдадат почитта си към покойника от 06:00 до 10:00 сутринта.

След службата тялото на бившия крал ще бъде пренесено в кралските гробища в двореца Татой.

По информация поне 20 короновани особи или членове на европейски кралски семейства са потвърдили, че ще присъстват на погребението. Част от тях ще са датската кралица Маргарита Втора, датският принц Фредерик (племенник на Константинос), както и членове на британското кралско семейство.

Вижте и

Бившият крал Константинос Втори почина на 82-годишна във вторник вечерта след сериозен здравословен проблем. По-рано тази седмица беше съобщено, че той ще бъде погребан като частно лице близо до своите предци в семейния дворец Татой.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре