Миналото препречва пътя на любовта в новия сериал „Лявата ми половина“ по bTV Lady

Как тъмните сенки от миналото могат да помрачат една зараждаща се красива любовна история, зрителите на семейния канал bTV Lady ще имат възможност да разберат в новия турски сериал „Лявата ми половина“, чиято телевизионна премиера ще се състои на 17 януари (вторник). Поредицата преплита съдбите на бедна студентка и богат наследник, които преминават през редица перипетии, за да се преборят за любовта си. Вълнуващата мелодрама, грабнала вниманието на зрителите в четири континента, ще върви всяка делнична вечер от 22:00 ч., а абонатите на видео платформата VOYO могат да проследят историята в аванс.

Сюжет:

Сера (Йозге Яъз – Рейхан от „Обещание“) е младо момиче, чиято съдба претърпява неочакван обрат, след като богатия ѝ баща фалира, напуска майка ѝ Нилгюн (Есра Безен Билгин) и оставя семейството без средства, а брат ѝ се самоубива. Сера е принудена да поеме грижите за майка си, която отказва да приеме, че вече не може да си позволи предишния стандарт на живот, и изживява тежко преместването им в беден квартал. Младото момиче започва работа като камериерка в луксозен хотел, за да плаща семестрите си в частния университет, където изучава архитектура.

Докато е на смяна, Сера почиства хотелския апартамент на привлекателния Селим (Толга Менди) – студент по архитектура в по-горен курс в същия университет, който е собственост на баща му Ихсан (Джансел Елчин – Мурат от „Огнено сърце“). Селим, от своя страна, не може да преодолее смъртта на майка си и повторната женитба на баща си с коварната Асена (Дефне Самйели – Сирен от „Завинаги“).

В университета Сера придава вид на богаташка дъщеря, но срещата им със Селим там ще се окаже повратна както за тях, така и за семействата и приятелите им. Какво ще последва, когато тайната на Сера излезе наяве и миналото препречи пътя на любовта им – не пропускайте да разберете в епизодите на премиерния турски сериал „Лявата ми половина“ – от 17 януари (вторник), всяка делнична вечер от 22:00 ч. по bTV Lady и онлайн на VOYO!

Вижте и

Актьорите:

Главната роля в новия сериал по bTV Lady е поверена на ослепителната Йозге Яъз, която напуска „Обещание“, за да оглави „Лявата ми половина“. „Историята ме грабна от първи прочит и веднага бях готова да се впусна в това вълнуващо предизвикателство. Чувствам се късметлийка, че вдъхвам живот на толкова силна героиня, каквато е Сера. Благодарна съм на продуцентите, че избраха точно аз да се превъплътя в този персонаж“, споделя Йозге. Неин екранен партньор е изгряващата звезда на турските сериали Толга Менди, който бързо успява да спечели овациите на зрителите с отличната си актьорска игра. В „Лявата ми половина“ дългоочакваното си завръщане в българския ефир ще направи и Джансел Елчин, партнирал на Туба Бююкюстюн в един от най-обичаните турски сериали – „Огнено сърце“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре