Сега четете
Хитовият сериал „Честни измамници: Отново в играта“ с премиера по NOVA

Хитовият сериал „Честни измамници: Отново в играта“ с премиера по NOVA

От 16 януари премиерният сериал „Честни измамници: Отново в играта“ ще прикове вниманието на зрителите всяка делнична вечер 22.00 ч. по NOVA. Близо десетилетие по-късно, вълнуващото продължение на хитовата оригинална продукция от 2008 г. събира почти целия актьорски състав, като към него се присъединява и многократно номинираният и награждаван с „Еми“ Ноа Уайли, познат на зрителите с ролята на д-р Джон Картър в култовата медицинска драма „Спешно отделение“.

В сюжета на новата криминална поредица светът има нужда от намесата на екипа на „Честни измамници“ повече от всякога. Наемникът Елиът Спенсър, ловката крадла Паркър, измамницата Соуфи Девъро и хакерът Алек Хардисън са наблюдавали как всичко се променя през последните години. Вече е станало по-лесно, а понякога и законно – богатите да стават все по-богати, а влиятелните да потискат всеки, който им се изпречи на пътя. За да се справи с промените в заобикалящия ги свят, екипът намира нова опора в лицето на корпоративния адвокат Хари Уилсън, който търси изкупление, и доведената сестра на Хардисън – Бриана Кейси, която има неизчерпаем талант към компютрите, роботиката и забъркването в неприятности.Когато срещаме героя Хари Уилсън, той опитва да направи всичко възможно, за да промени посоката на живота си. Страхотно попълнение в сериала, което дава на екипа нов поглед отвън и възможност зрителите, които не познават франчайза добре, да разберат героите отвътре. Чрез Хари става ясно колко впечатляващи са и останалите образи. Той придава човешки облик на всичко, а този тип герои винаги са интересни и забавни за изиграване“, коментира в интервю за Screen Rant звездата Ноа Уайли.

Изпълнителни продуценти на „Честни измамници: Отново в играта“ са Дийн Девлин, Рейчъл Олсчън, Марк Роскин и Кейт Рорик. Актьорският състав включва познатите холивудски имена Алдис Ходж, Джина Белман, Крисчън Кейн, Бет Райсграф, Алейс Шанън и новото попълнение Ноа Уайли.

Вижте и

Потопете се във вълнуващи криминални загадки с премиерния сериал „Честни измамници: Отново в играта“ – от 16 януари от понеделник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре