Сега четете
Проект за решение за одобряване на споразумение между „Булгаргаз“ ЕАД и турската компания „Боташ“ предстои да разгледа Министерският съвет

Проект за решение за одобряване на споразумение между „Булгаргаз“ ЕАД и турската компания „Боташ“ предстои да разгледа Министерският съвет

Проект за решение за одобряване на споразумение между „Булгаргаз“ ЕАД и турската компания „Боташ“ предстои да разгледа Министерският съвет на днешното си заседание, което започва от 10:00 часа, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

Със споразумението се осигурява достъпът на „Булгаргаз“ до терминалите за регазификация на втечнен природен газ и последващия му пренос до България за периода от 1 януари до 31 декември 2023 г.

Министрите ще обсъдят актуализиране на Националната карта на висшето образование в България за 2022 година.

Служебният кабинет се очаква да одобри участието на България с национален щанд на международното изложение за биохрани „Биофах 2023“, което ще се състои от 14-ти до 17 февруари в Нюрнберг.

Вижте и

Правителството ще разгледа и допълнение на Закона за специалните разузнавателни средства, както и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили на България.
Източник БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре