Сега четете
Нина Николина представя нов албум „JAZZ & TRADITIONS VOL.2

Нина Николина представя нов албум „JAZZ & TRADITIONS VOL.2

В двучасовия концерт Нина Николина ще изпълни: обичаните от публиката песни от първия и концертен албум, песните от новия албум и хит синглите „Ти“, „Тебе да вземем“ и „Сън“ в нов аранжимент.

В кратка форма, с намигване, изпълнителката ще „преведе“ от далектите, митове, легенди, хумористични текстове. Нина Николина LIVE не е традиционен концерт, а цялостен разказ за традициите и душевността на българина.

На сцената ще се качат и: Калин Вельов барабани и перкусии, Мартин Ташев тромпет и вокал, Мирослав Турийски клавишни, Таня Първанова вокал.

Албумът „JAZZ & TRADITIONS VOL.2“ с 9 композиции е многообразен, като съчетава песни от различни области на страната.

Вижте и

В албума се срещат традиция и съвременност, музикално съчетание на автентичен български фолклор с етно и джаз елементи. Освен затрогващите песни „Зайди, зайди“, „Йовано, Йованке“ и др., в албума са включени и хумористичните -„Заспала е баба Дора“, „Цонке ле, чушко червена“, „Петрунка“, „Ерген деда“. Аранжиментите са на Калин Вельов, Мартин Ташев, Мирослав Турийски, Ясен Велчев, Нина Николина.След концерта на 27-и януари, албумът „JAZZ & TRADITIONS VOL.2“ ще е наличен във всички дигитални платформи.Заповядайте, на един концерт с неподражаем стил – Нина Николина „JAZZ & TRADITIONS VOL.2“, на 27 януари, 20 ч. , Sofia Live Club.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре