Сега четете
ПП са готови на преговори за правителство с третия мандат, заяви Кирил Петков

ПП са готови на преговори за правителство с третия мандат, заяви Кирил Петков

Ще седнем с абсолютно всеки да преговаряме за политики, заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков пред журналисти във връзка с върнатия преди минути неизпълнен втори мандат за правителство от акад. Николай Денков. Докато Денков връщаше празна папка на президента Румен Радев, Петков влезе на заседание по делото за клевета, което заведе срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Кирил Петков заяви, че от партията му са готови на преговори за правителство с третия мандат, която и политическа формация да го получи. Той напомни, че декларацията, предложена на Народното събрание от „Продължаваме промяната“ и акад. Николай Денков, бе отхвърлена от повечето парламентарни групи. Според него сега е време да се разговаря по политиките, по които има различия. В същото време Кирил Петков смята, че има теми, за които трябва да има принципно съгласие от всички като правосъдната реформа и правомощията на главния прокурор.

 

Истината е, че в последно време всички политици са заобиколени от политическа риторика, която е почти шизофренична. От една страната всички искат да има правителство, но никой не иска да говори, каза Петков.

Вижте и

 

Това, което ми стана ясно миналата седмица е, че обединението около ценности и политики трябва да стане в името на българския народ. Много е малка вероятността да има правителство с третия мандат, прогнозира Петков.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре