Слави Трифонов пусна песен за Лена Бориславова, тя ще го съди

Вълна от възмущение предизвика песен, публикувана от Слави Трифонов, в която се пее за говорителката на кабинета Петков – Лена Бориславова.

Там тя е наричана  „уморена кака Лена, гладна хиена“, както и куп други обиди, докато в клипа се нижат кадри, които проследяват политическия живот на кабинета Петков.

„Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за „Капитан Андреево“ и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно“, написа Трифонов към клипа.

От „Продължаваме промяната“ обаче не закъсняха с отговор и заявиха, че партията ще подкрепи Лена Бориславова във всички правни мерки, които ще предприеме.

„Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение“, написаха от ПП на страницата си във Facebook.

Вижте и

„Лена беше цел на много атаки и фалшиви новини през последната година. В България умните жени плашат – най-вече small-dick-energy-мъже, но и не само!  Поредна грозна атака от гологлавия “шоумен” и  придворните му сценаристи излезе днес! Когато всичко ти е малко, мозъка също – друго не очаквайте!“, написа в профила си Настимир Ананиев и продължи: „Целта е да се откажат младите и можещите да се занимават с политика!  Аз подкрепям Лена, трябва и Вие да я подкрепите! Млада, образована, кадърна жена, която вместо да прави кариера се включи в българския политически живот, за да могат повече българи да живеят нормално – статуквото и Булгар Булгар не може да приемат това!  Срещу мен също тече клеветническа кампания с лъжи и фалшиви новини и напълно я разбирам!
Разбирам, че системата като не може да те държи с компромат или папка се опитва да ти съсипе имиджа и доверието в теб! Не трябва да го позволяваме!“

Всъщност песента е кавър на турски хит, по който през 90-те се появи парчето „Хищна хиена“. В социалните мрежи се надигна вълна от отрицателни реакции срещу песента.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре