Сега четете
Слави Трифонов пусна песен за Лена Бориславова, тя ще го съди

Слави Трифонов пусна песен за Лена Бориславова, тя ще го съди

Вълна от възмущение предизвика песен, публикувана от Слави Трифонов, в която се пее за говорителката на кабинета Петков – Лена Бориславова.

Там тя е наричана  „уморена кака Лена, гладна хиена“, както и куп други обиди, докато в клипа се нижат кадри, които проследяват политическия живот на кабинета Петков.

„Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за „Капитан Андреево“ и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно“, написа Трифонов към клипа.

От „Продължаваме промяната“ обаче не закъсняха с отговор и заявиха, че партията ще подкрепи Лена Бориславова във всички правни мерки, които ще предприеме.

„Към списъка от ответници в съда току-що се присъедини и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение“, написаха от ПП на страницата си във Facebook.

Вижте и

„Лена беше цел на много атаки и фалшиви новини през последната година. В България умните жени плашат – най-вече small-dick-energy-мъже, но и не само!  Поредна грозна атака от гологлавия “шоумен” и  придворните му сценаристи излезе днес! Когато всичко ти е малко, мозъка също – друго не очаквайте!“, написа в профила си Настимир Ананиев и продължи: „Целта е да се откажат младите и можещите да се занимават с политика!  Аз подкрепям Лена, трябва и Вие да я подкрепите! Млада, образована, кадърна жена, която вместо да прави кариера се включи в българския политически живот, за да могат повече българи да живеят нормално – статуквото и Булгар Булгар не може да приемат това!  Срещу мен също тече клеветническа кампания с лъжи и фалшиви новини и напълно я разбирам!
Разбирам, че системата като не може да те държи с компромат или папка се опитва да ти съсипе имиджа и доверието в теб! Не трябва да го позволяваме!“

Всъщност песента е кавър на турски хит, по който през 90-те се появи парчето „Хищна хиена“. В социалните мрежи се надигна вълна от отрицателни реакции срещу песента.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре