Сега четете
Максим Генчев: Антибългари завистници убиха филма ми за Ботев. Да гледат изгъзици

Максим Генчев: Антибългари завистници убиха филма ми за Ботев. Да гледат изгъзици

Едни антибългари, неродолюбиви хора, които искат да няма българска история, да бъдем роби на банки, на заеми, искат да унищожат етноса – днеска убиха този филм (“Ботев”, бел. ред.). Това казва Максим Генчев за Actualno.com, коментирайки скандала около филма му “Ботев”.

“Да са живи и здрави – да ходят да си плащат данъците, да дава 44 милиона държавата за разни изгъзици с пе*ерасти по филмите в интерес на евроатлатническите ценности и да вървят по дяволите. Аз приключих с държавните институции. Не желая да се занимавам, не желая пари от държавата.”, казва Генчев в коментара си за Actualno.com: “Искам вече да затворим тази тема и да ви съобщя следното: Ботев събира три години оръжия, екипира момчета, надъхва ги. Три години. После преминават Дунава и за два дни ги избиха. Това се случва и с филма за Ботев – три години хиляди родолюбци събират по пет лева, по десет лева. Изкарахме блестяща премиера…Показа се този филм по телевизията и гракват всичките завистници, които не могат да понесат нашия подвиг. И… филма го убиха. Това е истината.”

На въпрос дали смята да прави кино оттук-насетне Максим Генчев разкрива творческите си планове: “Следващата моя стъпка е филм за Иван Александър. Средновековие. Второ българско царство. Ще покажа един достоен български цар, който е баща на последния български цар. Това е филм, който също ме занимава, защото корените на турското робство тръгват от 14 в. и продължават да съществуват и до днес. Лятото, живот и здраве, ако съм жив, трилогията ще я заключа с филм за подвига на Стефан Караджа. Това са моите планове за тази година. Нека да говорим по тия въпроси с повече топлота и обич за нашия изстрадал народец. Това е и причината аз въобще да се занимавам с кино. Нe се правя на някакъв гений.”

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре