Сега четете
Шест години затвор за смъртоносен побой получи мъж от Божурище

Шест години затвор за смъртоносен побой получи мъж от Божурище

Шест години затвор получи 31-годишен мъж за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на побой, съобщиха от прокуратурата.

Подсъдимият живеел на семейни начала с жена в Божурище заедно с трите й деца. Между двамата често възниквали скандали по различни поводи. Мъжът й отправял закани лице в лице и по телефона. Понякога прибягвал и до юмручно правосъдие.

На 28 декември 2021 г. двамата отново се скарали. Мъжът започнал да налага жената, вкарал в действие и ритници, започнал да я души. Жертвата успяла да се обади по телефона на децата си и да се оплаче. Първоначално усетила силно главоболие, а по-късно и частично обездвижване. Дъщеря й извикала линейка, а медиците я закарали в болница, където починала.

Съдебномедицински експертизи доказва, че причината за смъртта на пострадалата е душенето, довело до закрита травма на артерия с последвал масивен инсулт. Безспорно е установена и причинно-следствената връзка между нанесената от подсъдимия тежка телесна повреда и настъпилата смърт на жената.

Вижте и

Присъдата не е окончателна.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре