Сега четете
Общо 48 спортисти, 12 отбора и 10 треньора ще спорят за „Спортист на 2022 година“ в Хасково

Общо 48 спортисти, 12 отбора и 10 треньора ще спорят за „Спортист на 2022 година“ в Хасково

Общо 48 спортисти, 12 отбора и 10 треньора ще спорят за призовете „Спортист на 2022 година“ в Хасково. Това съобщиха от общината след номинирането на претендентите за почетните звания. Анкетите вече са разпратени и гласуването е в ход.

В него участват представители на Общинския съвет, медии и представители на Министерството на младежта и спорта. Срокът за гласуване е 11 януари.

При мъжете и жените са номинирани 18 инидивидуални спортисти. При юношите и девойките цифрата е 30. За „Отбор на годината“ са номинирани три тима, а при юношите и девойките има излъчени девет отбора. Комисия ще обобщава резултатите от гласуването, а официалната церемония ще се състои в края на месеца, допълват от общината.

Миналата година първи при мъжете и жените стана Тихомир Баротев (аеробика), а при юношите и девойките – тежкоатлетката Мария-Магдадела Кирева. При отборите мъже и жени бе номиниран Баскетболен клуб „Хасково“, а при юношите и девойките – Клуба по карате „Торнадо“. За най-добър треньор бе избран Живко Архондев (вдигане на тежести).

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре